Projektjeink

 GINOP 5.1.3.-16 társadalmi célú vállalkozások ösztönzése pályázat, melyben olyan gazdasági tevékenységek és szervezetek bontakozhatnak ki, amelyek ötvözik az üzleti valamint a szociális/társadalmi szempontokat, és munkalehetőséget teremtenek, – különösen a hátrányos helyzetű csoportok számára – hozzájárulnak a foglalkoztatás növeléséhez.

ERSTE SEEDS program szakmai és pénzügyi segítség társadalmi célú vállalkozásoknak vagy vállalkozási ötleteknek, amelyek valamely társadalmi cél iránti elkötelezettségét kiválasztott célcsoportjuk és / vagy termékeik, szolgáltatásaik köre egyértelműen igazolja. Fenntarthatóságuk, életképességük üzleti szempontból is alátámasztható (vagy megvan az esély ennek megteremtésére). A programunk segítségével gazdasági tevékenységüket fejleszteni, és ezáltal társadalmi hatásukat növelni szeretnék.

ERSTE Higgy magadban pályázatának célja, hogy anyagi és/vagy szakmai támogatást nyújtson szervezetek és magánszemélyek részére olyan ötletek, projektek megvalósításához, amelyek hosszútávon segítik a projekt célcsoportjainak életét és példamutatóan állnak ki a kitűzött társadalmi szerepvállalásuk mellett, továbbá amelyek megvalósíthatóak és fenntarthatóak.

Mobil +36 20 221 8378
Copyright © 2014 - 2017 Fébé Evangélikus Szeretetszolgálat